Antikoncepce

Dobrý den,chtela bych se zeptat,jestli opravdu po nějake antikoncepci narostou prsa.mam logest,ten je nizkohormonovy,takze jsem nic nepocitila.Take jsem cetla,ze se mohou delat bulky po vysokohormonovych antik.jaky na to mate nazor?je mi 20 let, ant.beru cca3 roky. dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, růst prsou v souvislosti s HAK je individuální. Stejně tak výskyt bulek, vyšší pravděpodobnost je při užívání HAK s větším obsahem hormonů.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: