Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Již pátým rokem beru antikoncepci suyna. Po celou dobu nebyly žádné problémy. V poslednich dvou měsících mi mentruace přijde o den dříve a skončí o dva dny dřív. a když začnu opět brát antikoncepci po pár dnech příjde menstruace znovu. Může to být tím, že užívám stejnou antikoncepci dlouho? Nebo stresem? Nemohla jsem otěhotnět? Předem děkuji za Vaší odpověď

Odpověď odborníka:

Gravidita není pravděpodobná, stres pochopitelně na cyklu může projevit ,pokud by se situace opakovala a vyšetření i ultrazvuk byly v mezích normy,byla by na místě úvaha o změně praparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: