Antikoncepce

Užívam antikoncepciu a čo sa týka sexu,idem bez obmedzení aj cez menzes.Chcela by som sa opýtat : Ak by som ostala v druhom stave/ nevedela by som o tom / a nadalej užívala antikoncepciu,malo by to nejaké zdravotné následky,poprípade aký by to malo vliv na plod a jeho vývoj?Priebežne si robím test na tehotenstvo ale zatial je to negatívne

Odpověď odborníka:

Milá Michaelo, při pravidelném užívání antikoncepce je otěhotnění téměř nemožné. Pokud by se vám z nějakého důvodu povedlo otěhotnět, tak se o zdraví miminka obávat nemusíte. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: