Antikoncepce

Dobrý den, mám takový problém..ve 2. týdnu užívání antikoncepce Lindynette 20 jsem si zapomněla vzít jednu pilulku,vůbec jsem jí neužila a pokračovala normálně dál. Menstruace se dostavila jako vždy. TeĎ mám obavy, že když po 7 denní pauze začnu s nový platíčkem tak nebudu chráněná..je to pravda? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy,v dalším cyklu budete již plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: