Antikoncepce

Dobrý den, je mi 36 let a ráda bych se zeptala, jestli se může při používání náplastí Evra brát lék Detralex, který beru na zpevnění žilních stěn. Z toho plyne ještě jedna otázka a to, zda tyto náplasti naopak negativně neovlivňují žilní stěny a zda jsou vůbec pro mě v tomto směru vhodné. Předem velmi děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Detralex můžete klidně brát při antikoncepci je vyšší risiko trombózy, bylo by tedy vhodné,aby internista posoudil stav vašeho oběhového systému. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x