Antikoncepce

Mám taky problém 26.9-pátek jsem jela k příteli a měla jsem si vzít po 7 denní pauze antikoncepci (triregol), jenže sem si prášek vzala až v pondělí večer, sex jsme měli bez kondomu.Dělala jsem si dnes ráno těhotenský test, a byl negativní,ale na test je myslím ještě brzo že ? A právě jsem ještě dostala silně hnědý výtok,ale menstruaci ještě dostat nemám,a bolí mě i v podbřišku, nevíte co to může být? Děkuji za odpověď :-)

Odpověď odborníka:

Na test je hodně brzy. Antikoncepce je nyní nespolehlivá, začněte s dalším platíčkem až v den další menstruace - 1.den. Tetnto měsíc jste nechráněná. Test zopakujte až po termínu menstruace.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x