Antikoncepce

Dobrý den,8 let jsem užívala antikoncepci Novynette,ale po porodu mi začala dělat problémy migrény apod po dohodě s lékařem mám přejít tento měsíc na Yosefinne,ale můj problém spočívá v tom,že jsem po porodu ztratila chuť na sex a tak bych se chtěla zeptat jestli to může být i dlouhodobým užíváním antikoncepce a jestli když ji vysadím mi to pomůže vrátit chuť k sexu nebo stačí,že se změní složení antikoncepce? děkuji

Odpověď odborníka:

V některých případech je při antikoncepci snížena sexuální apetence, poměrně málo je pozorována u Jeanine , ale je to skutečně individuální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: