Antikoncepce

Dobrý den používám antikoncepci regishu , nemám s ní žádné problemy, ale mám otázku doberu platíčko a mám 7 dní pauzu ,kdybych měla pohl.styk v těch 7 dní,budu chráněna při otěhotnění ??? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano, jste chráněna i v 7 denní pauze. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: