Antikoncepce

Dobrý den, prosím o radu s antikoncepcí. Přítelkyně užívá už přes rok antikoncepci a většinou navíc používáme kondom, ale občas když se milujeme bez kondomu a i když si dáváme pozor a já se neudělám dovnitř nebo se neudělám vůbec, tak má přítelkyně pokaždé velký strach, že by mohla být těhotná. Jaká je šance že by mohla otěhotnět? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud svou antikoncepci přítelkyně užívá správně a pravidelně, obávat se, že by otěhotněla se nemusíte.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: