Antikoncepce

Dobrý den přeji , ráda bych znala názor na braní antikoncepce při užívání euthyroxu 150 denně . Děkuji, struma 2002 vybrána. Potíže a případné následky. Mám dvě děti 7 a 5 let a chci se chránit . Tereza

Odpověď odborníka:

Milá Terezo, užívání Euthyroxu a antikoncepce (máte na mysli asi hormonální) dohromady nepředstavuje větší problém. Jen v období po zahájení užívání antikoncepce se může trochu zvýšit potřeba Euthyroxu, což lze vyřešit kontrolou hormonů štítné žlázy zhruba za dva až tři měsíce po nasazení a případnou úpravou dávky.

MUDr. Markéta Macková
MUDr. Markéta Macková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka v Třebíči

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x