Antikoncepce

dobrý den, je možné oddálit menstruaci s pomocí antikoncepce (v mém případě chloe) dvakrát za sebou? ráda bych se dozvěděla zda nebo do jaké míry je to vhodné

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Iveto! Možné to je , vhodnost tohoto postupu konrétně ve vašem případě prosím konsultujte se svým gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x