Antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, na možná hloupý dotaz. Když zapiji prášek, mohu pak dále pít a jíst bez omezení, například pití alkoholu? A ovlivní antikoncepci, pokud ji zapiji a za chvíli si jakoby "ukrknu (ne přímo krknu)" a mám takový ten divný pocit v puse (snad je to pochopitelné). Ovlivní to antikoncepci?

Odpověď odborníka:

Milá Zorko. POkud prášek nevyzvracíte, tak je jeho účinnost zachována. Řihání na spolehlivost vliv nemá. Pít a jíst můžete též dle potřeby bez vlivu na antikoncepční účinnost.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: