Antikoncepce

Dobrý den, poslední menstruaci jsem měla 18.12.2014. 2.1.2015 jsem opravdu jen lehce zašpinila a maličko mne pobolívalo břicho. 3.1.2014 vyšel test z krve negativní. Beru antikoncepci Lunafem a poslední pohl. styk jsem měla 28.12.2014. Nevíte, čím by mohlo malé zašpinění být způsobeno, když antikoncepci beru pravidelně, chyby jsi nejsem vědoma? A kdy si můžu nejdříve popř. udělat těh. test? (styk byl toho 28.12.2014) Děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Těhotenský test si udělejte pouze v případě úplného vynechání menses. POkud antikoncepci užíváte pravidelně a neudělala jste chybu, je minimální pravděpodobnost, že byste mohla být těhotné. Špinění se někdy při užívání nízkodávkové antikoncepce může objevit.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: