Antikoncepce a 7 denní pauza

Dobrý den. Užívám antikoncepci Minerva. Mám dotaz, když doberu celé platíčko a následuje semidenní pauza, zda mohu mít v této době nechráněný styk. antikoncepce by měla působit i v tuto dobu, ale raději se chci ujistit, že je tomu tak. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano,máte pravdu i v této době jste plně chráněna příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: