Antikoncepce a 7 denní pauza

Dobrý Den mám dotaz ohledně antikoncepce dočetla jsem se , že je těžké poznat těhotenství pokud by se to náhodou stalo. JAK to tedy poznám některé ženy měli normálně menstruaci behěm 7 denní pauzy a byly těhotné tak mám jen obavy a strach.Děkuji za odpověď. Beru HAK Minisiston.Dále jsem se chtěla zeptat jestli Minisiston má, potratový účinek kdyby se to náhodou stalo.Děkuji.HAK beru pravidelně a dávám si pozor,abych neudělala chybu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, poznat těhotenství je těžké, pokud si neuděláte test z moči. Opakovaně Vám píši, že Minisiston je bezpečná antikoncepce a má potratový účinek:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: