Antikoncepce a 7 denní pauza

Dobrý Den četla jsem ,že některé ženy dostaly menstruaci během 7 denní pauzy a byly těhotné.Jak je to možné?Může se to stát jak tedy poznám , kdyby se to náhodou stalo , že jsem otěhotněla??Beru HAK pravidelně.Užívám Minisiston.Dále jsem se chtěla zeptat jestli má Minisiston i potratový účinek?Děkuji za odpoveď mám jen strach a obavy.Pokud by mensturace nepřišla v 7 denní pauze nebo by přišla slabě, tak samozřejmě začnu panikařit,ale je možné, že když přijde , že by to mohlo být také špatné??Děkuji mockrát.

Odpověď odborníka:

V tom případě to nebyla menses,ale jen nepravidelné krvácení v těhotenství,žádná antikoncepce potratový účinek- jak píšete nemá,ale je velmi spolehlivá v případě pochyb si udělejte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nemocné ledviny a vysoký krevní tlak – nebezpečná kombinace!
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Léčba zrychleného tepu musí začít pravdivým dialogem
Články: Léčba zrychleného tepu musí začít pravdivým dialogem
Zvýšená tepová frekvence...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Bechtěrevova nemoc může negativně ovlivnit i sexuální život
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle
Články: Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle
Již staří Číňané považovali...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: