Antikoncepce a alergie

Dobrý den Pane doktore, chtěla jsem se zeptat: je mi 34let mám 2 děti a užívám hormonální antikoncepci, která mě ale nesvědčí, (není je jen Bellara, kterou v současné době užívám preparátů jsem měla více), proto s jistotou mohu říci, že při užívání antikoncepce se mi objedvují na obličeji hrozné fleky a také mi otíkají uši a nohy, na alegrologii mi říkali, že to ma 99% budu mít nesnášenlivost antikoncepce (při vysazení tyto stavy nemám), mimichodem jsem alergická na: skoro všechna antibiotika mimo Klabaxu, mam alergii na pelyněk a potravinovou alergii,alegrii na kov - mimo zlata a chir. ocely. Proto jsem se chtěla zeptat, zda-li je pro mě vhodné antikoncepční tělísko bez hormonů. Moje Paní doktorka mi neustále nutí s hormonama, ale myslim, si, že to by asi nebylo správné rozhodnutí. Nebo existuje něco pro alergiky (mimo kondomu)?? Velice děkuji za odpověď. Pavlína

Odpověď odborníka:

Byl bych na rozpacích, zda pacientce s alergií na antikoncepční preparáty zavést hormonální tělísko, raději bych zvolil klasické,kde by risiko komplikací nehrozilo. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x