Antikoncepce a amoksiklav

Dobrý den, beru antikoncepci Tri-regol pravidelně a teď antibiotika Amoksiklav, je zde možnost otěhotnění? Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce podstatně méně než se tvrdí, pokud chcete li mít absolutní jistotu, použijte v cyklu kdy užíváte antibiotika ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: