Antikoncepce a antibiltika

Dobrý den beru antikoncepci a slyšela jsem že se tříská s antibiltikama můj přítel má teď angínu a bere antibiltika a já se bojím jestli to že to bere muže mít naký negativní vliv na neučinek mé antikoncepce? předem moc děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud ta antibiotika nebrete vy,tak účinnost antikoncepce není ohrožena.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: