Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den ráda bych se zeptala zda antibiotika Ciprinol 500 snižují učinek antikoncepce mirelle, a pokud ano jak se mám po dobrání zachovat kdy jsem opět 100% chráněna (právě dobírám u antikoncepce poslední neaktivní prášek a menstruuji, antibiotika mám brát ještě 5 dní) mnohokrát děkuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě se chraňte cca 10-14 dní po dobrání antibiotik, účinnost je snížena.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když jídlo škodí aneb Potravinová alergie
Články: Když jídlo škodí aneb Potravinová alergie
Tenhle problém se objevuje...
Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!
Články: Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!
Bolest nohou. Nejčastěji si...
Problémy s erekcí? Možná máte vysoký krevní tlak!
Články: Problémy s erekcí? Možná máte vysoký krevní tlak!
Erektilní dysfunkce neboli...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Tajemství úspěšné léčby cholesterolu
Články: Tajemství úspěšné léčby cholesterolu
Vysoká hladina cholesterolu...
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: