Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Minulý týden v utery mi pan doktor napsal antibiotika Doxyhexal. Ve čtvrtek jsem začala brát antikoncepci Lunafem a o pár dní jsem zapomněla v sobotu 3 pilulku, jinak jí beru pravidelně. Bude to mít vliv na hormonální antikoncepci? a na jak dlouho. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den,bude to mít vliv, i ATB. Po dobrání ATB se jistě ještě týden chraňte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: