Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, ve středu jsem dostala antibiotika Duracef 500mg a čípky a zavádění KLION -D100, tak jsem se chtěla zeptat jestli tyto prášky a čípky snižují účinnost antikoncepce a pokud ano na jak dlouho?

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepci méně než se traduje pokud chcete mít jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Bolest hlavy může způsobit i rýma!
Články: Bolest hlavy může způsobit i rýma!
70–80 % populace trpí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Orgasmus… Co to vlastně je?
Články: Orgasmus… Co to vlastně je?
Lidé jsou asi tak rozdílní...
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: