Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, chci se zeptat mela jsem tyden pauzu od antikoncepce Lunafem a onemocnela jsem a brala jsem antibiotika Fromilid 500 a pak Klacid a ted beru Flonidan .A mezitim jsem mela uz pohlavni styk .Muzu otehotnet ? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje jen když by se nedoslavila menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: