Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, Dnes jsem dostala antibiotika Ciplox 250 na zánět močového měchýře, chtěla bych se zeptat jestli snižují účinek antikoncepce, kdyz beru Sylviane.

Odpověď odborníka:

Snížení účinku antikoncepce není vyloučené - chcete-li mít naprosto jistotu, že neotěhotníte, doporučuji až do konce cyklu užívat bariérovou antikoncepci (kondomy).

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: