Antikoncepce a antibiotika

ZDRAVIM CHCI SE JEŠTĚ ZEPTAT DOKTORKA ME PREDEPSALA ANTIKO NELYA NA 3.MĚSICE A NEŘEKLA MI K TOMU VUBEC NIC A ŘEKLA MI ŽE 3 MĚSICE TO MAM BRAT POŘAD BEZ PŘESTAVKY! MUŽE SE NĚCO STAT? CO SE MUŽE STAT? CHCI TO VĚDĚT JESTLI TO VADI NEBO NEVADI DEKUJI

Odpověď odborníka:

Kontinuální užívání je běžné a lze je jen doporučit stát se vám nic nemůže. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: