Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, mam streptokoka a kazde 2 tydny chodim na injekci penicilinu a mam jit jeste minimalnce 6x. Beru antikoncepci Sunya. Chtela bych se zeptat jestli je snizen ucinek antikoncepce. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Markéto! Ano. Souběh antibiotik a HAK se vždy považuje za oslabení ochrany, kteoru poskytuje HAK před toěhotněním. Po všechny cykly, do nichž ATB léčba zasahuje, používejte ještě jinou metodu kontracepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: