Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antibiotika Klacid SR 500 mg ovlivňují účinky antikoncepce Lindynette 20 ?? Předem děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie! Ano, tyto léky se ovlivňují. Jakékoli ATB mohou snižovat účinek HAK. V každém cyklu, po který užíváte ATB, použijte při sexu ještě doplŇkovou kontracepci, např. kondom.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: