Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, ráda bych se zeptala na ovlivnění antikoncepce pomocí antibiotik. V pondělí jsem dobrala antibiotika Amoksiklav a dnes jsem měla nechráněný pohlavní styk. Užívám antikoncepci Yazz, přečetla jsem příbalový leták, kde je přímo uvedeno jaké léky ovlivnují spolehlivost ale antibiotika mezi nimi nebyla, dokonce jsem někde četla že tuto antikoncepci by ani ovlivnovat neměla, stejně jako dle příbalového letáku ale chtěla byhc se pro jsitotu zeptat jestli tu to riziko je, nerada bych se stresovala jeste další dva týdny. Moc děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Tento typ antibiotik by na účinnost antikoncepce neměl mít vliv.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x