Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, užívám antikoncepci Pramino 28. Brala jsem týden antibiotika Klabax. Chtěla bych se zeptat, jestli tento druh antibiotok ovlivní fungování antikoncepce. Antibiotika jsem brala v sedmidenni pauze. Posledni antibiotikum jsem vzala v nedeli a ten den jsem taky začala užívat nové platíčko. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že v tomto případě by antikoncepční účinek neměl být ovlivněn.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: