Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, beru antibiotika Biseptol 480 a oiužívám antikoncepci Lindynette 20. Chtěla bych se zeptat, jestli B. ovlivňuje účinky antikoncepce, a jestli ano, tak jak dlouho po dobrání antibiotik by měl partner používat ochranu.

Odpověď odborníka:

dobrý den, biseptol by neměl ovlivňovat antikoncepci.neberte zároveň prášky s antibiotiky, mějte alespoň 4hodiny odstup.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: