Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, beru antikoncepci Belara a dnes zacinam zaroven brat Augmentin. Chci se zeptat jestli budou mit tyto antibiotika vliv na antikoncepci?

Odpověď odborníka:

dobrý den, můžou mít vliv, dělejte pauzu mezi antik.a atib. alespoň 5hodin, nebo užívejte po dobu antibiotik jinou ochranu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: