Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, beru přes tři roky antikoncepci Chloe a v pondělí jsem dostala antibiotika Penbene, bohužel mou hloupostí jsem zapomněla na možnost snížení antikoncepční ochrany a ve čtvrtek jsem měla nechráněný sex, jak moc je možné že bych mohla být těhotná? :( Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Sice se píše,že antibiotika snižují účinek antikoncepce,ale spíše bývá tento vliv přeceňován,povšem možnost gravidity se na 100 procent vyloučit nedá příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: