Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, mám dotaz. Začla jsem brát antibiotika Xorimax, tak by mě zajímalo, jak ovlivňuje antikoncepci Stodette. Hrozí těhotenství? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Xorimax by neměl snížit účinek hormonální antikoncepce. Z opatrnosti ale můžu doporučit během užívání antibiotik používání kondomu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: