Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dobrala jsem včera poslední pilulku antikoncepce (MICROGYNON) a nyní už 3 den beru V-penicilin 500 a měla jsem nechráněný pohlavní styk,je tu velké riziko otěhotnění?Popřípadě co v tuto chvíli dělat. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, nemyslím si,že riziko by bylo velké, v každém případě se chraňte cca 7 dní kondomem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: