Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Nyní beru antibiotika Klacid 500 a u toho jsem začla brát nový platíčko antikoncepce konkrétně Chloe a nyní sem vzala druhý prášek z tablíčka a měla pohlavní styk s přítelem... Chtěla jsem se zeptat, jestli sem udělala špatně a antikoncepce při těchto práškách nezabírá. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, anitkoncepce by měla být účinná, na druhou stranu bych se chránila i jinak cca týden po dobrání ATB.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: