Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má nějaký vliv na antikoncepci Minerva užívání antibiotik Dalacin C. S přítelem jsem měla nechráněný sex. U obou léků jsem v příbalovém letáku nenašla žádnou zmínku o změně účinků. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dalacin by neměl ovlivňovat ATK.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: