Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je nějaké riziko, že bych mohla být těhotná, když jsem brala antibiotika Penicilin (750mg) a antikoncepci Chloe. Penicilin jsem dobrala v pondělí a v 5 dní na to jsem měla nechráněný sex. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Učinek antibiotik na antikoncepci se týká jen některých například proti TBC,penicilin její účinek nesnižuje- Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x