Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, do zítřka mám brát ATB Ospen 1500 a v pátek začínám s novým platíčkem Antikoncepce Logest. Chci se proto informovat, zda už jsem v první den braní plně chráněná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antibiotika nesníží účinek antikoncepce, pokud antikoncepci užíváte pravidelně, jste před otěhotněním plně chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Články: Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Mnoho lidí trpí během...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x