Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den. Užívám antikoncepci Minisiston a měla jsem zánět močových cest. Od paní doktorky jsem dostala léky Cotrimoxazol AL forte. Chtěla jsem se zeptat, jestli tyhle léky snižují účinnost antikoncepce Minisiston. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, snižovat by neměl, pro jistotu bych zvolila i jinou formu antikoncepce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Hepatitida
Články: Hepatitida
Hepatitida, někdy nesprávně...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Ramsayův–Huntův syndrom: Když pásový opar postihne lícní nerv
Astmatici, vyzrajte na zimu
Články: Astmatici, vyzrajte na zimu
Bohužel ani zimní období...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x