Antikoncepce a antibiotika

Používám antikoncepci Triquilar. Měla jsem anginu a dnes sem dobrala poslední tabletu antibiotik Augmentin. Zítra bych měla začít brát nové pláto Triquilaru. Můžou mít tyto antiobiotika negativní účinky antikoncepce? Jestli ano po jakou dobu je vhodné užívat i další antikoncepční opatření?

Odpověď odborníka:

Antibiotika nesnižují účinek antikoncepce,jak se často tvrdí,jen některá například proti TBC a tak nemusíte mít obavy Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x