Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se ovlivňují antibiotika s antikoncepcí. Antikoncepci mám Logest a antibiotika Duomox1000. Ptám se proto, že jsme s přítelem měli pohlavní styk bez kondomu, když jsem brala antibiotika. Bylo to druhý den po skončení menstruace (čili druhý prášek antikoncepce) a pátý den jsem brala antibiotika, které jsem měla na týden. Myslíte, že je možnost otěhotnění. Vážně by jsme toto nechtěli. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotná nebudete. Pro jistotu další styk s kondomem a cca 10 dní po dobrání.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: