Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, byly mi předepsány antibiotické kapky do ucha Garasone, zajímalo by mne, zda mohou mít vliv na antikoncepci Femoden. Děkuji za odpověď a přeji hezký den. NJ

Odpověď odborníka:

Dobrý den, žádného snížení antikoncepčního účinku v kombinaci s kapkami Garasone se obávat nemusíte. Hezký den přeju i já Vám.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: