Antikoncepce a antibiotika

Chtěla bych se zeptat, když beru antikoncepci mistra a od pátku beru antibiotika ospen 1000 a přítel se do mě 2x udělal, je tu riziko těhotenství ? Nebo se nemusím ničeho bát. Děkuji

Odpověď odborníka:

Výrobce udává, že při antibioticích je vhodné použít ještě kondom, ale risiko není tak velké,pokud by se menses nedostavily v termínu udělejte si gravitest,který je positivní již podle citlivosti 6 den po menses až první den předpokládaných menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: