Antikoncepce a antibiotika

Dobry den pane doktore, chtela bych se zeptat brala jsem antibiotika ospen 1000 a pritel se do me 2 udelal, beru i antikoncepci mistra, ale prej to ovlivnuje ucinnost..antibiotika sem dobrala a i tak platicko antikoncepce, mela jsem to jen tri dny, myslite si, ze je neco v neporadku, prave se mi to nejak nezda, chtela jsem si koupit tehotensky test, ale cekam co mi odpovite vy.. protoze co jsem takhle spatrila a precetla tak zena kdyz je tehotna tak MS muze mit do 3 mesice norm. a treba jen 3-4 dny, tak me to prave vydesilo tak bych se chtela optat co si o tom myslite, predem dekuji

Odpověď odborníka:

Testy jsou velmi citlivé, některé již 5-6 den po koncepci, jiné nejpozději v den očekávaných menses, klidně si jej udělejte a budete zbavena obav,pokud menses byla , gravidita není příliš pravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Články: Ode dneška nekouřím! Zvládnu abstinenční příznaky?
Rádi byste přestali kouřit...
Lékaři znají nový způsob, jak snížit nitrooční tlak u glaukomu
Preventivní prohlídka
Články: Preventivní prohlídka
Preventivní prohlídka je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Těhotenský ultrazvuk
Články: Těhotenský ultrazvuk
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: