Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, beru antibiotika Duomox 1000 a k tomu antikoncepci Jangee, můžou antibiotika snížit účinky antikoncepce, můžu tedy otěhotnět?

Odpověď odborníka:

DUOMOX může snižovat účinnost antikoncepčních tablet .Doporučuje se v cyklu když jsou nasazena použít ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: