Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné, že moje partnerka může být těhotná. HA bere pravidelně, ovulaci měla cca před 8 dny, ALE dobírá antibiotika OSPEN, měli jsme nechráněný styk, přičemž jsem nevyvrcholil do ní. Moje obavy tímto směřují pouze k tzv. "kapičkám lásky". Děkuji za odpověd. M.R

Odpověď odborníka:

Antibiotika mohou snížit i když minimálně účinek antikoncepce, gravidita není pravděpodobná,když by se menses nedostavily v termínu,udělejte si gravitest, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x