Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda mohou moji antikoncepci Belaru ovlivnit antibiotika Rovamycine 3 m.i.u. a pokud ovlivňují tak jak dlouho po dobrání antibiotik mohu mít pohlavní styk jen za ochrany antikoncepce. Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika sice podle údajů výrobce mohou snížit účinek antikoncepce,ale ve skutečnosti jen minimálně, v cyklu po dobrání antibiotik můžete být bez obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: