Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, před nedávnem jsem měla zánět močového měchýře a doktorka mi předepsala Duomox. V př. letáku bylo napsáno, že může ovlivňovat HA (beru Maitalon). Asi tři dny po dobrání antibiotik jsme měli s přítelem nechráněný sex, ale neejakuloval do mě. Je možnost otěhotnění? A jak bych to přes HA poznala, nedostavilo by se krvácení v pauze? Děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují antikoncepcí podstatně méně než se tvrdí ,myslím,že se gravidity nemusíte obávat, když by jste byla těhotná nedostavila by se menses v 7 denní pauze ,pokud by se tak stalo,udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trápí vás zápach z úst? Zbavte se ho jednou provždy!
Články: Trápí vás zápach z úst? Zbavte se ho jednou provždy!
Nepříjemný zápach z úst...
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Články: Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Myslíte si, že rýmu stačí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Cholesterol pod lupou: víte, co přesně znamenají naměřené hodnoty?
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x