Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, v neděli jsem dostala chemoterapeutika TRIPRIM na zánět močověho měchýře. Beru antikoncepci BONADAE, v ůterý jsem mla pohlavní styk, ale přítel do mě neejakuloval. Jsem týden před menstruací.V příbalovém letáku není práí, zda tyto prášky působí na HA negativně. Je zde možnost, že bych mohla antikoncepce selhat? Je mi 18 let a mám obavy.Děkuji za odpověd´ :-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost selhání je nízká, v každém případě se chraňte i v dalším cyklu cca 10dní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x