Antikoncepce a antibiotika (belara a gyrablok)

Dobrý den, mám takový zvláštní dotaz. Beru antikoncepci Belaru a brala jsem i ATB Gyrablock.. bylo mi řečeno, že tato dvě léčiva se neovlivňují, takže jsem měla 5 dní po dobrání antibiotik pohlavní styk.. Nyní je to 8 dní od pohlavního styku a mě se začíná motat hlava a je mi divně od žaludku.. Myslíte, že se mám obávat selhání antikoncepce nebo je problém jen v mojí psychice?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepce se jejího selhání nemusíte obávat. A to ani při užívání ATB Gyrablock.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: